Hemgjord chailatte

Du behöver:
– Mjölk
– Ingefära (färsk eller pulver)
– Kanelstång
– Kardemummakärnor
– Svart thé
– Honung eller socker
Det är säkert godare med färsk ingefära men det funkar med burkkrydda också. Hade i lite extra burkkanel också.
Det är egentligen bara att koka upp vatten tillsammans med kryddorna sen ha i thé och värma mjölken.
Blanda allt och sen i med honungen. Måste tyvärr erkänna att den brukar vara godare på café men det var värt ett försök. Passar bra nu med snöstormen ute också. Nästa gång ska jag ha färsk ingefära och mycket mycket krydda. Och mer honung, eller socker kanske.

Ha en mysig helg!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Mat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s